Els Castellers volen ser ambiciosos aquesta Diada de Sant Ponç


  • Comparteix:

Anterior actuació dels Castellers / Foto: Rosa Gadea

Anterior actuació dels Castellers / Foto: Rosa Gadea

Els Castellers encaren el cap de setmana de Sant Ponç amb 'il·lusió i ambició'. Aquest dissabte, a la plaça de Lluís Millet, i diumenge, a la plaça d'Octavià, els Gausacs sortiran amb la intenció d'oferir una actuació que pugui millorar la darrera actuació a Igualada.

L'assaig de divendres ha servit per fixar els objectius del cap de setmana de la colla. Un dels seus caps, Biel Samsó, ha destacat el nivell tècnic que travessa el col·lectiu, fet que els fa preveure bones actuacions aquest cap de setmana.

Biel Samsó

Tot fa pensar que podem tenir una diada que millori l'actuació d'Igualada. Tècnicament estem bé. La diada pinta bé.


Els Castellers de Rubí i els Bordegassos de Vilanova acompanyaran els castellers santcugatencs aquest dissabte a la plaça de Lluís Millet a partir de les sis de la tarda, en l'actuació de vigílies. Aquest diumenge, les figures es carregaran a la plaça d'Octavià, a partir de les dotze del migdia, amb la participació dels Castellers del Poble Sec i els de la Vila de Gràcia.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.