Un santcugatenc, guanyador dels 200 euros d'un concurs de logotips d'Osca


  • Comparteix:

Imatge de Sallent de Gállego, a Osca.

Imatge de Sallent de Gállego, a Osca.

El santcugatenc Adam Garcia ha estat el guanyador del concurs de logotips convocat per l'Ajuntament de Sallent de Gállego, a Osca. L'objectiu d'aquest certamen era trobar un logotiip per a les activitats culturals d'aquesta localitat. La proposta de Garcia ha estat premiada, entre un total d'onze treballs, amb una dotació econòmica de 200 euros.

L'Ajuntament de Sallent de Gállego va convocar un concurs amb la voluntat de triar un logotip que representés les activitats culturals que es fan a la localitat. Com a requisits de partida, els organitzadors del concurs demanaven que les propostes incloguessin el propi logotip de la població, un sol groc sobre un fons blau, i que representessin una visió del món des de la Vall de Tena.

Amb aquets punt de partida, Adam Garcia ha explicat que la seva opció ha estat la de fer 4 quadres amb els 4 colors primaris i amb una bola del món de fons.

Adam Garcia

Ells em posaven aquesta premisa, i vaig fer quatre quadrats dels colors de les quatre tintes primàries i hi vaig afegir un grafisme de la bola del món de fons.


Garcia, que va presentar-se aquest certamen gairebé per casualitat, aprofitant que estava passant un cap de setmana per la zona, ha assegurat que guanyar el concurs ha estat tota una sorpresa ja que el que demanaven els organitzadors no era una cosa fàcil.

Adam Garcia

No m'ho esperava gens perquè el que demanaven no era gens fàcil, però sembla que me'n vaig sortir.


Adam Garcia és llicenciat en disseny gràfic i té un estudi de disseny gràfic i de pàgines web a la nostra ciutat.

Amb aquest premi pel concurs de logotips de Sallent de Gállego, el santcugatenc ha obtingut una dotació econòmica de 200 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.