Neix el Sant Q Black, un festival de música negra a Sant Cugat


  • Comparteix:

Fragment del cartell del festival / Foto: Sant Q Black

Fragment del cartell del festival / Foto: Sant Q Black

Sant Cugat és l'escenari d'un nou festival de música negra, el Sant Q Black, que oferirà actuacions setmanals des del maig fins al novembre. La iniciativa, que s'ha presentat aquest diumenge, ha programat concerts de jazz, blues i reagge amb l'objectiu de situar la ciutat al mapa dels amants de la música. El Sant Q Black és una iniciativa de Soundset, Jazzenviu i l'estudi de disseny Crispeta.

L'objectiu és cobrir el buit de música que es genera a l'estiu, quan acaben els cicles musicals de la ciutat. Per això el festival ha programat entre una i dues actuacions setmanals que s'allargaran fins al novembre i que tindran lloc a diferents locals de la ciutat com el Mercantic, La Carpa i el restaurant Hamburg. En paral·lel, s'oferiran recomanacions d'altres propostes de música negra a la ciutat i es durà a terme un programa especial per Festa Major. Tot plegat té l'objectiu de 'situar Sant Cugat al mapa dels amants de la música', tal com ha dit un dels impulsors de la iniciativa, Ricard Valls.

Ricard Valls

El Sant Q Black intenta posar Sant Cugat al mapa dels amants de la música. Comença a ser una ciutat culturalment important i volíem fer aquest projecte.


El Sant Q Black també inclou la creació d'una targeta per a socis que proporcionarà descomptes als locals on tindran lloc els concerts, la majoria dels quals seran gratuïts. El festival s'ha presentat aquest diumenge amb un doble concert: el de Sr. J (Oldians) a la cerveseria Hessen i el de la Free Spirits Big Band al Cafè Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.