El Teatre Nacional de Catalunya converteix Ramon Madaula en Calígula


  • Comparteix:

Ramon Madaula és el protagonista de l'obra

Ramon Madaula és el protagonista de l'obra

L'actor santcugatenc Ramon Madaula puja avui a la sala petita del Teatre Nacional de Catalunya per estrenar l'obra 'Calígula', d'Albert Camus. La recerca de la llibertat absoluta de l'individu i la seva destrucció és l'eix central del muntatge, que el TNC co-produeiux amb el Fòrum de les Cultures 2004.

Després de fer la gira d''Acosta't', Ramon Madaula torna a trepitjar els escenaris per encapçalar el repartiment de 'Calígula'. El text mostra l'ambició desmesurada d'un home que busca desesperadament la llibertat absoluta, en un viatge que el conduirà cap a la seva destrucció.

El muntatge, escrit per Albert Camus i dirigit per Ramon Simó, repta a l'espectador a esbrinar si el personatge de Calígula camina entre la lucidesa o la bogeria. A l'obra, Madaula comparteix escena amb Carme Elias, amb qui ja va treballar a la telesèrie de TV3, 'Mirall trencat'. L'actor ha comentat que el món de la interpretació a Catalunya acostuma a reunir els mateixos artistes:

Ramon Madaula

Hi ha un moment que la selecció natural et reuneix amb actors amb els què has coincidit moltes vegades


El TNC i el Fòrum Barcelona 2004 produeixen aquest muntatge, que es representa fins el 20 de juny a la sala petita. Jordi Banacolocha, Marc Martínez i Ferran Carvajal completen el repartiment de l'espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.