Sant Cugat acull la 3a Festa de la Percussió de la mà de la Batuescola


  • Comparteix:

Karabassá és una de les entitats participants

Karabassá és una de les entitats participants

La Batuescola organitza la 3a Festa de la Percussió aquest diumenge, a partir de les cinc de la tarda, amb una cercavila de percussió infantil que començarà a les pistes de l'escola Joan Maragall. A les sis, la iniciativa continuarà amb les mostres de fi de curs a la plaça d'Octavià i la fi de festa amb Kata Kitinga, Karabassá i A Batida.

Els Diables de Sant Cugat i l'Ajuntament col·laboren en l'organització d'aquesta festa, que arrenca aquest diumenge amb una cercavila de percussió infantil a les pistes de l'escola Joan Maragall. El recorregut continuarà pel carrer de Sant Domènec, plaça de Sant Pere, carrer Major i plaça d'Octavià.

Aquesta proposta serà a les cinc de la tarda i una hora més tard, a les sis, tindran lloc les mostres de fi de curs. Les mostres aniran a càrrec dels grups infantils i adults de la Batuescola i el grup convidat Tabalets, a la mateixa plaça d'Octavià. En aquest indret hi haurà la fi de festa amb les bandes locals de percussió: Kata Kitinga, A batida do tambor i Karabassá.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.