L'òpera 'Turandot' triomfa al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un instant de la funció al Teatre-Auditori

Un instant de la funció al Teatre-Auditori

L'última òpera de Puccini, 'Turandot', s'ha pogut escoltar per primera vegada aquest divendres al Teatre-Auditori de la mà dels Amics de l'Òpera de Sabadell. El muntatge, el més espectacular que ha creat mai aquesta entitat operística, ha deixat els espectadors santcugatencs emocionats.



L'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell s'ha atrevit amb una de les òperes més ambicioses de la seva història, el 'Turandot' de Puccini. El públic santcugatenc feia temps que esperava aquest espectacle i les entrades fa setmanes que es van exhaurir. La posada en escena del muntatge ha superat qualsevol expectativa i el públic ha deixat aplaudiments sobtats al llarg de tota la funció, però quan més s'han fet notar ha estat amb l'ària de Nessun dorma.

El director musical de 'Turandot', Daniel Gil de Tejada, ha explicat a Cugat.cat que portar aquesta òpera als escenaris ha estat el gran repte dels Amics de l'Òpera de Sabadell. Per aquest motiu, des de l'entitat, estan emocionats en veure la resposta que estan obtenint del públic des del dia de l'estrena.

Daniel Gil de Tejada

Les crítiques són boníssimes, omplim allà on anem i el públic en surt meravellat. Estem molt emocionats.


Els espectadors han quedat meravellats amb la posada en escena de tot el muntatge i sobretot amb les veus i les interpretacions de Maribel Ortega en el paper de Turandot, Eduardo Sandoval amb Calaf i Eugènia Montenegro fent de Liù. Per a l'ocasió s'hi han sumat també la Polifònica de Puig-reig i la Coral de l'Agrupació Pedagògica de Sant Nicolau. Gil de Tejada ha explicat que una de les virtuts d'aquesta òpera és la gran varietat musical que incorpora.

Daniel Gil de Tejada

'Turandot' és una òpera que conté una riquesa musical exquisita i que incorpora molts elements orientals.


Després de passar pels escenaris de Sabadell, Reus, Lleida, Viladecans, Girona, Manresa, Tarragona i Granollers, l'última parada ha tingut lloc aquest diumenge al Teatre l'Atlàntida de Vic.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.