Els assajos del Paga-li Joan arrenquen avui per a infants i adults


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Paga-li Joan / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu del Paga-li Joan / Foto: Localpres

Els assajos del Paga-li Joan comencen aquest dimecres i s'allargaran fins al 19 de juny. El grup infantil, de nens i nenes de sis a 14 anys, assajarà els dimecres i divendres, de dos quarts de set de la tarda fins a les vuit del vespre, i l'adult, els mateixos dies, de dos quarts de nou a les deu del vespre. Tots els assajos es duran a terme a Hort de l'Abat - Jardins del Paga-li Joan i, en cas que plogui, es traslladaran al Celler Modernista.

Els que vulguin inscriure's als assajos ho poden fer de forma telemàtica omplint un formulari electrònic, o bé de forma presencial en l'assistència als assajos. L'últim dia apuntar-s'hi serà el 5 de juny.

Per rebre més informació, es pot enviar un correu a l'adreça electrònica pagalijoan@gmail.com o bé consultar el web de la Coordinadora d'entremesos de cultura popular i tradicional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.