La DesPlaça Jove completa el cartell d'actuacions locals de Festa Major


  • Comparteix:

Lulamae Blue, un dels grups sel·leccionats, en concert/ Foto: Lulamae Blue

Lulamae Blue, un dels grups sel·leccionats, en concert/ Foto: Lulamae Blue

La segona semifinal del concurs Desperta ha seleccionat els grups santcugatencs Fallen Leaves, Captain Mr Litro i Lulamae Blue per actuar a l'espai DesPlaça Jove durant la Festa Major. Els tres conjunts, que han estat escollits en un concert aquest dissabte, compartiran cartell amb el ritme dels grups Greeners, Solà & Estella i Dröpools.

El concurs Desperta ha escollit els sis grups guanyadors que tocaran a l'espai DesPlaça Jove durant la Festa Major. La segona semifinal, celebrada aquest dissabte a la nit, ha seleccionat els grups Fallen Leaves, que s'ha fet amb el premi del públic, mentre que Lulamae Blue i Captain Mr Litro han estat triats pel jurat. El concert també ha comptat amb la participació dels grups The Alleycats i Rekop, que no han passat l'eliminatòria.

El membre de l'assemblea DesPlaça Manel Barnils ha assegurat que la 2a edició del concurs Desperta s'ha consolidat amb una major assistència de públic.

Manel Barnils

El nombre de bandes ha estat el mateix, però hi ha hagut molt més públic que l'any passat. Estem molt contents, és d'agrair.


Els sis grups seleccionats no actuaran junts. A cadascun dels tres concerts de Festa Major hi tocaran dues bandes que compartiran escenari amb altres grups ja consolidats. Barnils considera que aquesta és una oportunitat única per a les formacions novelles.

Manel Barnils

Els repartirem entre les tres nits. Ocuparan la primera franja, deixant pas a les bandes més consolidades. Entenem que és una bona oportunitat.


Tots els conjunts seleccionats són grups musicals d'arrels santcugatenques. Encara no hi ha data concreta per als concerts que tindran lloc durant la Festa Major, ni la resta de bandes que hi actuaran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.