Sant Cugat tindrà música en directe tots els diumenges de maig i juny al parc Ramon Barnils


  • Comparteix:

El cicle consta de set concerts a càrrec de les set escoles i entitats de la ciutat.

El cicle consta de set concerts a càrrec de les set escoles i entitats de la ciutat.

Sota el títol 'Música al parc Ramon Barnils', l'Ajuntament i les escoles de música de la ciutat oferiran a partir del 9 de maig un programa de concerts a l'aire lliure. Aquesta iniciativa, que tindrà lloc tots els diumenges fins el mes de juny, té l'objectiu d'acostar la música clàssica a les famílies santcugatenques i també donar a conèixer la tasca que fan els centres d'ensenyament musical.

Aquest cicle de concerts a l'aire lliure neix amb la voluntat d'unir la feina que fan les diferents escoles de música i entitats que hi ha a la ciutat, amb la possibilitat que les famílies gaudeixin de diferents concerts enmig d'un entorn verd i a l'aire lliure.

Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, que ha afegit que és també una manera que té l'Ajuntament de recolzar la tasca educativa i pedagògica de tots aquests centres.

Àngels Solé

És una manera que les famílies disfrutin de la música en un entorn verd, i també és una motivació pels estudiants de música.


En el mateix sentit s'han expressat els responsables de les escoles de música de la ciutat, per a qui aquest és un estímul important a l'hora d'engrescar els alumnes. Escoltem Carme Talleda, directora de l'escola de música que porta el seu mateix nom.

Carme Talleda

És una manera de satisfer una demanda muscial de la ciutat però també d'engrescar els alumnes que poden oferir la seva música a la ciutadania.


De la seva banda, des de l'Escola Fusió, Gemma Navarra ha expressat la satisfacció de poder potenciar l'educació musical i mostrar al poble la tasca que es fa des de totes aquestes escoles i col·lectius. Precisament, el gran nombre d'escoles implicades farà també, segons Navarra, que el cicle de concerts sigui molt variat.

Gemma Navarra

Podem potenciar així tota aquesta educació musical que impartim des de totes aquestes escoles i entitats, i això fa també que siguin un cicle molt variat.


El cicle de concerts al parc Ramon Barnils començarà el diumenge, 9 de maig, i continuarà cada diumenge fins el 20 de juny, amb actuacions a partir de les dotze del migdia.

La iniciativa està patrocinada per Caprabo i comptarà amb la col·laboració i les actuacions del Tudell, l'Aula de Cant de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat, l'escola de música Carme Talleda, l'escola de Montserrat Calduch, l'Aula de Música Moderna d'Aula de So, l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i l'Escola Fusió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.