Blaumut, primer conjunt confirmat per al festival musical Petits Camaleons


  • Comparteix:

Detall del joc de siluetes que s'aniran descobrint aquesta setmana al Facebook del Petits Camaleons / Foto: Facebook Petits Camaleons

Detall del joc de siluetes que s'aniran descobrint aquesta setmana al Facebook del Petits Camaleons / Foto: Facebook Petits Camaleons

Blaumut és el primer grup confirmat per al festival de música per a nens i nenes Petits Camaleons, que se celebrarà a Sant Cugat el 3 i 4 d'octubre. L'organització ha compartit al seu Facebook una fotografia amb les siluetes dels artistes que anirà descobrint al llarg d'aquesta setmana.

Blaumut és un grup de pop i folk català, popular per cançons com 'Pa amb oli i sal', inclosa en el seu àlbum 'El Turista' (2012). És la primera confirmació del festival per a nens i nenes Petits Camaleons, que enguany arriba a la 4a edició i omplirà la ciutat de música durant dos dies.

L'any passat, grups com Manel, Txarango i La Troba Kung-Fú van congregar més de 4.000 persones als escenaris del festival, que es va desenvolupar als voltants del Teatre-Auditori.

El Petits Camaleons reivindica un festival de música per a infants amb horari diürn, volums adequats, concerts curts i varietat d'estils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.