La història de la humanitat s'explica als més petits al Teatre-auditori amb l'obra 'Triplex'


  • Comparteix:

'Tríplex' es representarà diumenge a les 12 del migdia

'Tríplex' es representarà diumenge a les 12 del migdia

La programació familiar del Teatre-auditori ofereix avui l'obra 'Tríplex', de la companyia Teatre Mòbil. El muntatge explica la història de la humanitat des del punt de vista de tres paletes. L'obra, que ha visitat diverses ciutats catalanes, és un exemple del teatre més didàctic de l'escena infantil.

El Sr. Cases, el Sr. Castells i el Sr. Torres són els encarregats d'explicar a petits, i a grans, la història de la humanitat des dels seus orígens fins als nostres dies. Per fer-ho, els tres paletes recorren al món de la construcció per realitzar gags amb bones dosis d'humor.

Al muntatge es podrà veure la màgia de l'arquitecte, la ràbia de les màquines i els paletes forçuts en una història que té una important funció didàctica. La companyia Teatre Mòbil, que va néixer l'any 1984, visita Sant Cugat dins la seva gira catalana.

'Tríplex' es farà diumenge a les 12 del migdia. La venda de localitats es realitza el mateix dia de l'espectacle dues hores abans de la funció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.