Dos tallers aproparan el món dels arxius a Sant Cugat


  • Comparteix:

Oportunitat per descobrir l'arxiu municipal / Foto: Santcugat.cat

Oportunitat per descobrir l'arxiu municipal / Foto: Santcugat.cat

Sant Cugat celebrarà el Dia Internacional dels Arxius, a partir del 5 de juny, amb dos tallers pensats per descobrir tècniques professionals d'arxivística que poden tenir aplicació en l'àmbit privat. Un arxiver i un fotògraf seran els encarregats d'oferir els tallers, gratuïts, que tindran lloc fins la segona setmana de juny. En paral·lel, l'arxiu municipal ha renovat la web que ara ofereix més informació i noves eines.

El taller es reparteix en quatre sessions que es duran a terme al Museu del Monestir i que s'allargaran de les cinc fins les vuit de la tarda. La primera trobada serà divendres 5 de juny i la segona, l'endemà. La tercera cita serà el dijous 11 i la proposta s'acabarà el divendres 12 de juny.

La primera part, que comprèn les dues primeres sessions, serà impartida per una arxivera especialista en fotografia i està pensada com una activitat pràctica d’organització d’arxius fotogràfics.

La segona part del taller, guiada per un fotògraf professional i també de dues sessions, inclou una introducció a la refotografia, tècnica que permet acostar el passat al present amb una nova mirada participativa dels alumnes i que representa un complement ideal a la primera part.

Per participar-hi, cal fer reserva prèvia a través de l'adreça educaciomuseu@santcugat.cat o al telèfon 93 675 99 51 ja que les places són limitades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.