Els cinemes de Sant Cugat estrenen tres pel·lícules aquesta setmana


  • Comparteix:

Detall del cartell de 'Caza al asesino'

Detall del cartell de 'Caza al asesino'

'Caza al asesino' i 'Dando la nota 2. Aún más alto' són les principals estrenes de la setmana a les cartelleres de Sant Cugat. Les dues pel·lícules es podran veure a Cinesa, en versió original, i a Yelmo, en castellà. Aquest últim cinema estrena, a més, 'Poltergeist'.

'Caza al asesino'
La pel·lícula explica la història de Jim Terrier, un franctirador membre d'un equip de mercenaris assassins. El film està protagonitzat per Sean Penn i dirigit per Pierre Morel.



'Dando la nota 2. Aún más alto'
És la segona part de 'Dando la nota' on s'explica la història dels grups a capella de les universitats americanes. En aquesta ocasió, el grup protagonista, Barden Bellas, es presenta al campionat mundial de cors. El film, dirigit per Elizabeth Banks, està interpretat per Anna Kendrick, Rebel Wilson i Hailee Steinfeld.



'Poltergeist'
El film, que és un 'remake' del clàssic de 1982, explica la història d'una família que es muda a una nova casa on hi ha esperits.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.