El Cicle de Cinema d'Autor projecta avui 'Sur le chemin de l'école'


  • Comparteix:

Un dels moments del film / Foto: Web del film

Un dels moments del film / Foto: Web del film

El Cicle de Cinema d'Autor proposa aquest dijous la projecció de 'Sur le chemin de l'école' ('Camí a l'escola'), del director francès Pascal Plisson, davant un miler d'alumnes d'instituts de Sant Cugat. La pel·lícula, basada en fets reals, narra la història de quatre nens i nenes de diferents nacionalitats que s'han d'enfrontar a grans dificultats per anar a l'escola. El film es podrà veure a Cinesa a les cinc de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. Al matí, hi haurà les sessions especials per als alumnes dels instituts de la ciutat.

El film es podrà veure en versió original subtitulada al castellà. La pròxima pel·lícula del Cicle de Cinema d'Autor és 'El misterio de la felicidad', que es projectarà dijous de la setmana que ve.

Un miler d'alumnes per veure la pel·lícula
La cinta també es projectarà entre els alumnes del col·legi Avenç, els instituts Leonardo da Vinci, Joaquima Pla i Farreras, Arnau Cadell i Angeleta Ferrer. Fins a 1.000 estudiants veuran la pel·lícula al matí en diverses sessions amb la intenció que descobreixin les desigualtats i les dificultats que troben els joves de molts països per accedir a l'educació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.