Noa regala la seva medecina de l'amor al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Noa ha ofert la seva energia més positiva als espectadors santcugatencs

Noa ha ofert la seva energia més positiva als espectadors santcugatencs

La cantant Noa ha tornat aquest divendres, després de sis anys, al Teatre-Auditori per impregnar d'amor i calidesa l'equipament santcugatenc. El concert de Sant Cugat ha servit per presentar a Catalunya l'últim disc de l'artista 'Love medicine'. La cantant s'ha comunicat amb el públic en català i ha ofert també alguns dels temes clàssics de la seva trajectòria.



Noa és una artista que defensa que vivim en uns moments on el món necessita, més que mai, la cultura perquè diu que aquesta és la medecina de l'amor. Al Teatre-Auditori la cantant ha obert el seu cor per combatre un món cada vegada més envaït per la por, la sospita i l'odi, tal com ha fet en el seu darrer disc. Noa ha sorprès el públic santcugatenc comunicant-se amb el públic amb un català envejable.

Noa

'Love Medicine' és fruit de l'observació. Va néixer amb trobades amb persones i situacions úniques.


Durant l'hora i mitja que ha durat el concert, Noa ha interpretat temes del seu últim treball com 'Shalom', 'Nothing but a song' i 'Happy song'. Unes cançons que ha entrellaçat amb clàssics de la seva carrera com 'Es caprichoso el azar' i 'Beautiful that way'. Acompanyada per Gil Dora a la guitarra, Gadi Seri a la percussió i Adam Ben Ezra al contrabaix; Noa ha cantat en castellà, hebreu, anglès i iemenita i s'ha posat a la bateria i a la percussió sempre que ho ha volgut. L'artista ha demostrat un gran virtuosisme amb la veu i ha aportat una tendresa i un somriure que han fet posar dempeus els espectadors santcugatencs.

Noa

Crec que cadascú de nosaltres ha d'ajudar a rebaixar la por i la sospita que inunda el món. En el fons és el que busco amb la meva música.


L'artista ha explicat que estima Catalunya i el Barça, i ha avançat que treballa amb el club blaugrana per engegar el projecte 'Futbol per la pau' a Israel. L'artista seguirà ara la seva gira a Logronyo per després marxar cap a Israel, França i els Estats Units. A l'Estat espanyol, Noa actuarà també a Madrid, Eivissa i Mallorca.

Aquí es pot consultar l'entrevista que va concedir Noa a Cugat.cat, el gener passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.