Les dues dècades del Grup Mediterrània marquen la mostra de final de curs


  • Comparteix:

Moment de la mostra d'aquest dissabte

Moment de la mostra d'aquest dissabte

Els alumnes de l'escola de dansa del Grup Mediterrània han celebrat aquest dissabte el 20è aniversari de l'entitat amb una actuació oberta al públic i ambientada en aquestes dues dècades. Els ballarins, d'entre els tres i els 16 anys, han tancat el curs amb una demostració sobre l'escenari de la plaça de l'Om de les peces que han treballat aquesta temporada.

Un any més el Grup Mediterrània ha tancat el curs amb una mostra de danses a càrrec dels alumnes de l'escola, enguany, però, ha estat una actuació especial. La mostra s'ha emmarcat en els actes de celebració del 20è aniversari de l'entitat, que ha ambientat la presentació d'aquest any.

Després del tancament d'aquest curs, el Grup Mediterrània mira al futur amb la intenció de continuar creixent, com ha explicat la coordinadora de l'escola de dansa, Anna Mayol.

Anna Mayol

Seguir creixent, el que hem aconseguit fins ara és tenir més d'una trentena de nens, poder-los mantenir i si pot ser tenir-ne més. I el grup de grans fer que l'espectacle que hem pogut estrenar, que no sigui només un punt àlgid de l'any que l'hem estrenat, sinó que formi part del repartiment, a més de seguir incorporant noves coreografies i nous balladors.


La celebració, però, del 20è aniversari del Grup Mediterrània, continua. En aquest marc, l'entitat té preparada una actuació especial per a la Festa Major d'enguany.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.