Els Pets, els Catarres i M Clan se sumen al festival infantil Petits Camaleons


  • Comparteix:

Blaumut, M Clan, els Pets i els Catarres són alguns dels plats forts del Petits Camaleons, el festival de música per a nens i nenes que se celebrarà a Sant Cugat el 3 i el 4 d'octubre. Entre les 28 propostes musicals confirmades, també hi ha artistes com Joan Miquel Oliver, Ramon Mirabet i Sanjosex. Els grups santcugatencs que hi participaran són Crazycmos, Solà & Estella i Pearson.

El cartell al complet
El festival està dividit en dues jornades. Aquell dissabte actuen Blaumut, Els Pets, Ramon Mirabet, Sanjosex, Teràpia de Shock, Cris Juanico, Coriolà, Senior, Lluís Coloma, Guillem Roma, Marion Harper, The Crazycmos, Pearson i Riu.

Diumenge serà el torn de M Clan, els Catarres, Joan Miquel Oliver, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, In Crescendo, Ebri Knight, Joan Rovira, Germà Negre, Amadeu Casas, Halldor Mar, Yacine & The Oriental Groove, Clara Andrés, Èric Vinaixa i Solà & Estella.

El divendres previ al festival hi haurà la Gran Festa dels Pares, amb un concert d'Els Pets acompanyats per música de cambra al Teatre-Auditori.

Un model consolidat
En la seva quarta edició, el Petits Camaleons espera continuar amb el creixement progressiu i incrementar el nombre de públic de l'any passat. Per aconseguir-ho, l'organització manté l'aposta per un cartell que combina grups de renom consolidats i bandes emergents amb potencial. A més, el preu de les entrades i els abonaments es congela i es podrà accedir al festival amb importants descomptes per als seus socis.

El director del festival, Albert Puig, considera que el Petits Camaleons s'ha convertit en un festival de referència al país i assegura que tocar-hi és un repte per als músics.

Albert Puig

Per als grups és un repte, no és fàcil. Tocar en una festa major a la una de la matinada és molt fàcil quan tothom s'ha pres tres cerveses. Però tocar aquí, al matí davant dels nens no ho és. Tenim un públic molt exigent.


Al marge dels concerts, també s'hi faran activitats complementàries com un karaoke infantil, música per a nadons, signatura d'autògrafs i rodes de premsa amb els artistes.

Enguany, el festival afegeix un espai nou per a concerts de petit format i en total disposarà de set escenaris: el Teatre-Auditori, l'escola de Música Victòria dels Àngels, la carpa del Circ Raluy, l'Aula Magna, la sala simfònica i dos espais 'piripipops'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.