Miguel Poveda s'entrega al públic del Teatre-Auditori amb un concert sincer


  • Comparteix:

Miguel Poveda ha tirat fins i tot de la improvisació per mostrar el seu afecte pel públic santcugatenc

Miguel Poveda ha tirat fins i tot de la improvisació per mostrar el seu afecte pel públic santcugatenc

El 'cantaor' Miguel Poveda ha tornat aquest divendres al Teatre-Auditori després de nou anys per regalar un viatge per la poesia, l'univers del flamenc i la cobla. Acompanyat pel guitarrista Juan Gómez 'Chicuelo' i pel mestre pianista Joan Albert Amargós, Poveda ha ofert un concert íntim, sentit i proper, on ha demostrat que viu un del millors moments vitals tant dins com fora dels escenaris.



Miguel Poveda ha trepitjat l'escenari del Teatre-Auditori per regalar al públic santcugatenc una trobada única i sincera després d'haver ajornat el recital per motius familiars. El concert, titulat 'Íntimo', ha quedat estructurat en dues parts. Una primera on Poveda ha cantat poemes com 'Para la libertad' de Miguel Hernández, 'Cançó del bes sense port' de Maria Mercè Marçal i 'Guerra a la guerra por la guerra' de Rafael Alberti.

Només sortir a l'escenari, el cantant ha explicat les seves intencions per al concert del Teatre-Auditori.

Miguel Poveda

He preparat una nit especial. No vull que existeixi cap mur entre vosaltres i els músics.


Miguel Poveda porta a les seves venes la poesia, però també la cobla i el flamenc. Per aquest motiu en la segona part del recital ha ofert alguns dels pals més representatius del flamenc i ha cantat també cançons de cobla, passades pel seu filtre innovador, que el van enamorar de petit gràcies a la ràdio que posava la mare. El cantant badaloní ha cantat al dolor i a l'alegria, però també al sentiment i a l'emoció. Durant les dues hores que ha durat el concert, Poveda ha captivat la plena atenció del públic, que ha esclatat a aplaudir al llarg de tot el repertori.

Per acabar, l'artista ha interpretat 'La leyenda del tiempo' de Camarón de la Isla i ha sorprès el públic santcugatenc pujant fins l'amfiteatre del Teatre-Auditori. Ho ha fet cantant el tema 'No volveré a ser joven' per agrair a cada espectador una vetllada difícil de somiar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.