El Miguel Poveda més íntim porta el seu flamenc i cobla al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Miguel Poveda és un cantaor d'orígen català / Foto: Miguelpoveda.es

Miguel Poveda és un cantaor d'orígen català / Foto: Miguelpoveda.es

El cantaor badaloní Miguel Poveda actua aquest divendres al Teatre-Auditori, on oferirà el seu espectacle 'Íntimo', que combina el flamenc i la cobla tradicionals amb el seu segell propi i renovador. El concert, que té la participació del guitarrista Chicuelo i el pianista Joan Albert Amargós, començarà a les nou del vespre i les entrades estan exhaurides des de fa un mes.

'Íntimo' està dividit en dues parts diferenciades. Una primera protagonitzada pel flamenc i el 'cante' tradicional passat pel filtre de Poveda i el guitarrista Chicuelo. A la segona, el cantaor surt acompanyat pel pianista Joan Albert Amargós per oferir un repertori de cobla. El concert estava inicialment previst per al 24 d'abril passat però va ajornar-se per motius personals de l'artista.

Aquesta serà la segona vegada que Miguel Poveda visita Sant Cugat, que al 2006 va posar dempeus els espectadors del Teatre-Auditori amb la seva veu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.