Egon Soda està treballant en 'Dadnos precipicios', el seu tercer disc


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu del grup / Foto: Vidafestival.com

Una imatge d'arxiu del grup / Foto: Vidafestival.com

El grup de pop-rock indie Egon Soda, on participa el santcugatenc Ferran Pontón, està preparant el seu tercer disc, 'Dadnos precipicios', als estudis de La casa Murada. El disc, amb 10 cançons, està produït per Ricky Falkner, que també és el vocalista de la banda, gravat i mesclat per Jordi Mora i arranjat per Ferran Pontón, Charlie Bautista i el mateix Falkner.

El tercer treball del grup és més compacte i amb un estil més negre que el seu antecessor. El rock americà segueix sent molt important per a la formació, però per aquest treball també han introduït altres estils com el llatí, el progressiu, el soul i alguns tocs mediterranis. Segons Egon Soda les lletres del nou treball s'han vist especialment influïdes per la poesia de Walt Whitman.

L'integrant del grup Ferran Pontón afirma que veu clar que el nou disc tindrà un esperit negre.

Ferran Ponton

Veig clar que hi ha un esperit negre molt clar, de música dels setanta negra, ja no tant com el 'funky', però si amb un punt de Rithm 'n' Blues antic que se'ns ha enganxat i que és molt present al disc.


A més, el nou disc de la formació reuneix diverses col·laboracions, com la d'Enric Montefusco (Standstill), Gorka Benítez i Martí Pernau, de la banda 'Mucho'.

Egon Soda ja ha confirmat que estaran presentant el disc en directe a partir d'aquest octubre amb la formació al complet. Per altra banda, Egonsoda ja ha confirmat una primera data d'actuació, que serà el 26 de novembre a l'Auditori de Barcelona.

A aquest enllaç es pot veure un dels videoclips del grup per a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.