Teatre Espiral presenta avui 'La casa de Bernarda Alba', de García Lorca


  • Comparteix:

Fragment del cartell de 'La casa de Bernarda Alba', de García Lorca / Foto: Grup Espiral

Fragment del cartell de 'La casa de Bernarda Alba', de García Lorca / Foto: Grup Espiral

El Grup de Teatre Espiral presenta aquest diumenge, a les set de la tarda al Casal de Valldoreix, l'obra de Federico García Lorca 'La casa de Bernarda Alba'. La representació, amb entrada general de sis euros i de quatre per a joves i gent gran, forma part de la celebració dels 25 anys del grup i correspon a la cloenda de la Programació Continuada 2015.

La d'aquest diumenge serà l'obra número 78 que representa aquest grup de teatre valldoreixenc i serà, a més, la primera vegada que ho facin en castellà. La seva directora, Trini Escrihuela, ha explicat que la musicalitat de l'obra de Lorca feia necessari no traduir-la ni versionar-la.

Trini Escrihuela

Fem l'obra en castellà, tot i que nosaltres sempre treballem amb obres i autors catalans, però en aquest cas no vam voler traduir perquè creiem que la musicalitat del llenguatge de Lorca és preciós.


La Programació Continuada 2015 del Grup Espiral finalitza amb una obra ambientada a principis dels segle XX, que explica la història de Bernarda Alba, una dona que, després de quedar-se vídua per segona vegada als 60 anys, decideix viure els següents vuit anys en el més rigorós i asfixiant dol, prohibint a les seves cinc filles que surtin de casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.