Nina torna a protagonitzar 'Mamma Mia!'


  • Comparteix:

Detall del cartell del musical 'Mamma Mia'

Detall del cartell del musical 'Mamma Mia'

L'actriu i cantant santcugatenca Nina torna a protagonitzar el musical 'Mamma Mia!' que es reestrenarà el 26 de novembre al Teatre Tívoli de Barcelona. Desprès d'11 anys de l'arribada de l'espectacle i ser substituïda per Mone, la intèrpret local encapçala aquesta producció basada en les cançons d'Abba.

Els temes del grup de música suec i les melodies més conegudes dels anys 70 tornen als escenaris després de quatre anys del pas de l'espectacle pel Teatre-Auditori. Aquesta vegada, però, torna amb Nina, nom artístic d'Anna Maria Agustí.

La cantant fa més de 30 anys que va iniciar la seva carrera professional com a actriu i cantant, de la mà de Xavier Cugat, que la va portar a Eurovisió representant l'Estat espanyol amb la cançó 'Nacida para amar'. Recentment s'ha convertit en l'actriu que ha interpretat 'Mamma mia!' més vegades en la història.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.