'Insidious 3' i 'Requisitos para ser una persona normal', estrenes de la setmana


  • Comparteix:

Fragment del cartell 'Insidious 3'

Fragment del cartell 'Insidious 3'

'Insidious 3' i 'Requisitos para ser una persona normal' són les estrenes de la setmana a les cartelleres de Sant Cugat, que s'avancen a aquest dijous. 'Insidious 3' es podrà veure a Yelmo en castellà i 'Requisitos para ser una persona normal' a Cinesa.

'Insidious 3'
El tercer capítol de la pel·lícula nord-americana 'Insidious' explica la continuació de la història d'Elise Rainier, que accepta la seva capacitat de posar-se en contacte amb els morts per ajudar una adolescent que s'ha convertit en el blanc d'una perillosa identitat sobrenatural.



'Requisitos para ser una persona normal'
La pel·lícula se centra en la història de María, una noia de 30 anys que no té feina, l'han fet fora del seu pis, la seva vida romàntica és inexistent i està distanciada de la seva família. Després d'una entrevista de feina, María s'adona que no compleix cap requisit per ser considerada 'normal' i decideix canviar.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.