El MUT de Torreblanca estrena la terrassa al ritme de 'One out of two'


  • Comparteix:

Pol Cortés i Dani Hernández en un moment de l'actuació

Pol Cortés i Dani Hernández en un moment de l'actuació

Pol Cortés i Dani Hernández han sumat complicitats aquest dijous al MUT de Torreblanca per presentar el seu nou projecte: 'One out of two'. Combinant només veu i guitarra, el duo ha ofert un viatge a través d'estàndards del pop que ha combinat temes de Bruno Mars, Britney Spears, Sam Smith i Broken Bells. El concert, emmarcat en la programació 'Viu la Cultura de Prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP), ha donat el tret de sortida a les actuacions a la terrassa del MUT.



Primer va ser The Risas, després va venir el torn de CrazyCmos i ara arriba 'One out of two', la nova formació dels músics santcugatencs Pol Cortés i Dani Hernández, que aquest dijous han fet ballar al públic del MUT de Torreblanca.

Durant poc més d'una hora, el duo ha ofert un viatge a través d'estàndards dels pop, estrenant la temporada d'actuacions a la terrassa del MUT. Des de 'Leave it alone', de Broken Bells, fins a 'I'm not the only one', de Sam Smith, passant per Britney Spears, Bruno Mars i les Spice Girls. Una combinació que ells etiqueten com a prop-groove i que, com explica Pol Cortés, és una barreja de pop amb base negra.

Dani Hernandez

De fet pop-groove com a estil no existeix. És un terme que fem servir nosaltres per referir-nos al pop més de música negra, amb un toc de funk i soul.


Els joves, que segueixen formant part de The Risas, tenien ganes de provar un format més íntim que els permetés la proximitat amb el públic. Ara bé, com explica Cortés, el minimalisme del format duo també és més exigent, ja que és molt més honest i deixa entreveure fins la més mínima errada.

Pol Cortés

Jo crec que sent dos és més difícil, perquè tens menys mitjans per expressar. Però també hi ha més sinceritat, perquè només amb guitarra i veu no et pots embolicar-te molt.


El d'aquest dijous ha estat el segon concert de la formació que, després d'una actuació a la Nit en Blanc de Sant Cugat, ha congregat més d'una seixantena de persones a la terrassa del MUT de Torreblanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.