'Triplex' explica als menuts la història de la humanitat


  • Comparteix:

Més de 500 persones han vist Triplex dins la programació familiar.

Més de 500 persones han vist Triplex dins la programació familiar.

Més de 500 persones han omplert el Teatre Auditori en la representació de l'obra 'Tríplex', una proposta de La Xarxa dins el cicle de programació familiar. La companyia Teatre Mòbil ha dut a l'escenari la història de la humanitat narrada per tres paletes, en una obra apta per a tots els públics i amb una important funció didàctica.

La Xarxa d'Espectacles infantils, organitzadora de l'acte, ha fet una valoració molt positiva de l'obra, que ha reunit molt públic al Teatre Auditori, com ja és habitual en les sessions matinals de diumenge.

Àngels Tolosa

No esperàvem tant públic, els nens han respost molt bé a aquest espectacle, que ha agradat a totes les edats i, a més, explica història.


Un dels aspectes més rellevants de l'obra, i que ha dut als responsables de La Xarxa a dur-la a la nostra ciutat és el seu caràcter educatiu. A través de la narració de tres treballadors de la construcció, 'Tríplex' fa un recorregut per la història de la humanitat, fent èmfasi en les edificacions i obres d'art que els homes han fet en les diverses etapes històriques.

Àngels Tolosa

Narra l'evolució dels simis a l'humà d'una manera molt divertida, passant pels egipcis, grecs, romans, fins l'actualitat.


Amb 20 anys d'història, la companyia Teatre Mòbil, avesada des de fa anys al teatre didàctic, ha dut aquest espectacle a diferents ciutats catalanes, on també ha tingut molt bona rebuda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.