Andança fa créixer l'Esbart Sant Cugat


Temes relacionats

L'Esbart ofereix un desembre ple de dansa i activitats nadalenques (10/des/14)

Andança vol experimentar nous balls sense perdre les arrels el curs vinent (31/mai/14)

L'Esbart organitza noves activitats per als petits i per difondre la cultura tradicional (23/oct/13)


  • Comparteix:

Moment de l'actuació

Moment de l'actuació

Els grups de ball de l'Esbart, Andança, han pujat aquest dissabte a l'escenari de la plaça d'Octavià per mostrar la vitalitat de l'entitat i el seu treball durant el curs. Alumnes de totes les edats han mostrat els seus balls. L'escola de dansa de l'Esbart espera que el curs vinent els grups segueixin creixent com ho han fet aquest any gràcies a aquesta iniciativa als centres escolars.

Andança és una iniciativa de l'Esbart de Sant Cugat, que pretén acostar la dansa tradicional a les escoles del municipi. La iniciativa conclou el curs amb una actuació, que pren el nom d''Andança a la plaça', amb més grups i més alumnes que l'any passat. Així ho ha explicat la directora d'Andança, Eulàlia Mateu.

Eulàlia Mateu

Molts alumnes quan arriben a tercer, que ja no fem danses a les escoles, vénen a l'Esbart. Hem augmentat alumnes, hem augmentat grups i hem treballat moltíssim aquest any.


Mateu també ha fet un balanç molt positiu del curs perquè han continuat consolidant l'activitat i ha afirmat que el l'objectiu és mostrar la feina feta durant el curs i convertir aquesta actuació en una festivitat.

La mostra de dansa s'ha dividit en tres parts, dues amb grups d'escoles i els més petits de l'Esbart i una tercera amb els alumnes més grans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.