La XCCP tanca la 10a temporada d'espectacles amb un model consolidat


  • Comparteix:

Imatge de l'obra 'Pulmons', una de les propostes d'aquesta temporada

Imatge de l'obra 'Pulmons', una de les propostes d'aquesta temporada

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) ha tancat aquest diumenge la seva desena temporada d'espectacles, que, segons els seus impulsors, ha posat de manifest que l'aposta per la proximitat en la cultura gaudeix d'un públic fidel. Els muntatges de petit format han trobat el seu forat i la resposta del públic, en una programació que ha sumat sinergies, ha apropat el talent local i ha ofert una seixantena de propostes.

El 5è Pícnic Musical ha estat l'encarregat de tancar la desena temporada d'espectacles a ritme de rock i blues. Durant aquests mesos, pels equipaments locals han passat propostes com 'L'alè de la vida', protagonitzada per Mercè Arànega i Anna Güell; 'Pulmons' de la companyia Sixto Paz Produccions, l'espectacle infantil 'Núvols' i l'èxit de la Sala FlyHard 'New Order'.

El públic ha respost a la seixantena d'espectacles que ha aglutinat la temporada. De fet, la programadora del cicle 'Viu la cultura d'aprop', Maria Farriol, ha afirmat que és gràcies al seu públic fidel que aquesta iniciativa es pot seguir tirant endavant.

Maria Farriol

Estem molt contents. De fet portem deu temporades i un dels motius principals és perquè tenim molts seguidors que ens vénen a tots els actes. Tenim un públic molt fidel. És la cultura de prop, és el que intentem transmetre i ens sembla que ho aconseguim.


La XCCP ja prepara la següent temporada que, com cada any, tindrà una primera part d'octubre a gener i una segona de febrer a juny.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.