El Pícnic Musical, una cita indispensable de la primavera a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un moment de l'actuació de la 5a edició del Pícnic Musical

Un moment de l'actuació de la 5a edició del Pícnic Musical

Blues i rock han posat el ritme al 5è Pícnic Musical, que ha omplert aquest diumenge els Jardins del Monestir. Les formacions A Contra Blues i Twenty Flight Rock han estat les protagonistes d'aquesta 5a edició, que s'ha completat amb la mostra de joves creadors, el tradicional vermut i un barret que l'organització ha regalat als assistents. La cita ha aplegat un any més un multitudinari públic, fet que la converteix en una de les propostes destacades de la primavera santcugatenca.



Un any més, amb l'arribada del bon temps, els Jardins del Monestir s'han omplert de música, gastronomia i artesania en la 5a edició del Pícnic Musical de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). El blues i el rock han estat els protagonistes d'aquesta cita tenyida de celebració, que ha servit de tancament de la temporada d'espectacles de la XCCP.

El pícnic ha començat poc després del punt del migdia amb l'actuació dels A Contra Blues, guanyadors de l'European Blues Challenge 2014, que han ofert un repertori que ha combinat temes propis amb estàndards del blues i el country. La formació ha tornat a Sant Cugat després de participar a la 1a edició del pícnic, una actuació de la qual, com explica el líder de la formació, Jonathan Herrero, guarden molt bon record.

Jonathan Herrero

La veritat és que ja a la primera edició ja hi havia molta gent, i el recordem amb molt 'carinyo'. Aquest tipus de bolos són molt agraïts perquè l'ambient és molt relaxat.


Una vegada acabat el concert dels A Contra Blues ha arribat el torn dels Twenty Flight Rock, que han fet ballar el públic santcugatenc amb les seves particulars versions de clàssics del rock.

Després de cinc edicions, el Pícnic Musical de la XCCP és ja una cita que aplega més d'un centenar de santcugatencs als Jardins del Monestir per gaudir de la música i el bon temps. Per celebrar aquesta efemèride, l'organització ha regalat barrets de palla als assistents per suportar millor les altes temperatures, a banda del tradicional vermut. Com explica la tècnica de Cultura de l'Ajuntament i programadora de la XCCP, Maria Farriol, la d'aquest diumenge ha estat una jornada de celebració.

Maria Farriol

És una edició especial perquè és la número cinc i veiem que la gent és molt seguidora del pícnic. Com cada any regalem un vermut i enguany ens ha fet il·lusió regalar també un barret per la calor.


Les tapes del MUT i la mostra de joves artesans han posat la cirereta del pastís d'aquesta jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.