'Anatol' il·lustra a Valldoreix les relacions entre homes i dones


  • Comparteix:

El grup de teatre Espiral ha estat aquest cap de setmana l'amfitrió de la companyia barcelonina 'Happy Day-Mai l'hem vist', que ha dut al Casal de Valldoreix l'obra de teatre Anatol. A través de les experiències d'un home amb cinc dones diferents s'il.lustren diversos tipus de relacions entre homes i dones.

No és la primera vegada que aquesta formació del barri barceloní del Congrés presenta una obra de teatre a la nostra ciutat, ja que el seu anterior director va establir una bona relació amb el grup de teatre Espiral. Ho explica el director de la companyia, Lluís Belanche.

Lluís Belanche

Ja vam venir fa molts anys, i mantenim certs lligams amb la vostra ciutat, a través de la companyia de teatre Espiral.


Aquesta vegada la fusió de dues companyies Happy-Day - Mai l'hem vist ha ofert als santcugatencs 'Anatol', la història d'un home que es busca a sí mateix a través de la relació que manté amb diferents dones. Segons Belanche, és una manera de retratar diferents tipus de relacions que es poden establir entre homes i dones.

Lluís Belanche

Mostrem les relacions de parelles possibles, amb la història d'un home que es passa la vida buscant-se a ell mateix a través de les dones que coneix.


L'obra original, escrita pel dramaturg Arthur Schnitzler, compta amb set escenes, en cadascuna de les quals el protagonista estableix una relació amb una dona diferent. L'adaptació de la companyia ha reduït les escenes a cinc, de manera que hi tinguin cabuda les cinc dones que conformen el grup teatral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.