'Jurassic world' s'estrena avui als dos cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Jurasic World', de Colin Trevorrow

Cartell de la pel·lícula 'Jurasic World', de Colin Trevorrow

'Jurassic world' i 'Lejos del mundanal ruido' són les estrenes de la setmana a les cartelleres de Sant Cugat. 'Jurassic world' es podrà veure a Cinesa, en versió original i en català, i a Yelmo, en castellà i en català, mentre que 'Lejos del mundanal ruido' només es projectarà a Cinesa en versió original i doblada. A més, els dos cinemes també oferiran la versió en 3D de 'Jurassic world'.

'Jurassic world'
22 anys després de la creació de 'Jurassic Park', l'illa Nublar ha estat transformada en un parc temàtic amb versions 'domesticades' d'alguns dels dinosaures més coneguts. Tot sembla anar sobre rodes fins que apareix un nou dinosaure d'una espècie desconeguda que comença a causar danys entre els habitants del parc.



'Lejos del mundanal ruido'
La pel·lícula explica la història d'una jove propietària de la granja més gran de la seva localitat que ha d'escollir entre els tres pretendents que l'envolten: un granger, un sergent i un solter. És una història basada en la novel·la de Thomas Hardy.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.