'Castores', la proposta d'avui al documental del mes


  • Comparteix:

Un dels fragments del documental

Un dels fragments del documental

El cicle 'El documental del mes' proposa aquest dimecres la producció xilena 'Castores', de Nicolás Molina i Antonio Luco. La projecció arriba a les vuit del vespre al Casal TorreBlanca. Es tracta d'una activitat gratuïta organitzada per Paral·lel 40 en el programa d'activitats 'Viu la cultura de prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

El documental presenta un grup de joves biòlegs que arriba a la Terra del Foc, a la Patagònia xilena, per investigar una plaga devastadora de castors que està destruint l'ecosistema de la zona. L'arribada dels animals va començar després que el 1946 s'introduïssin 50 especies de castors a aquesta zona per potenciar el negoci de la pell. 70 anys més tard dominen la zona i els habitans volen posar fi a la plaga.

El film forma part de la selecció dels festivals Sheffield Doc-Fes del Regne Unit, el Filmfest Hamburg d'Alemanya, el Göteborg Film Festival de Suècia, el Festival Internacional de Cine de Valdivia de Xile i el DocsBarcelona.

El llargmetratge es projecta en versió original en castellà.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.