La caseta del CPA arrenca el segon dia de Festa Major amb més actuacions

A la una, al carrer de Josefina Mascareñas


  • Comparteix:

Una edició anterior a la Caseta de Festa Major de la CPA / Foto: Lluís Llebot

Una edició anterior a la Caseta de Festa Major de la CPA / Foto: Lluís Llebot

La carpa del Centro Popular Andaluz (CPA) afronta el segon dia de Festa Major amb diverses actuacions dels grups de ball de la ciutat. Les activitats del dia en aquest espai arrenquen amb el Grup Mediterrània a la una del migdia. També hi actuarà l'Esbart de Sant Cugat a les vuit del vespre. A dos quarts de deu, els protagonistes seran els grup de ball del CPA, que donaran pas a Gin Toni, a les onze de la nit, i a diverses actuacions de sevillanes, rumbes i salsa, a la una de la matinada.

El menjar que es podrà degustar a la caseta del Centro Popular Andaluz apropa les arrels de la cultura andalusa amb el plat estrella, el 'potaje', que es prepararà diumenge, i altres plats tradicionals com la truita de patates, els calamars a l'andalusa i la innovació d'aquest any, la truita de gambetes. El president de l'entitat, Antonio Rodríguez, ha afirmat que és un plat que necessita treball però que agrada molt als assistents.

Antonio Rodríguez

Aquest any tindrem com a novetat una truita de gambes, un plat que agrada molt a la gent. També repetirem per segon any els calamars a l'andalusa.


Al llarg del dia la cultura catalana i l'andalusa s'uniran amb les mostres de ball del Grup Mediterrània i de l'Esbart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.