Sant Cugat tanca l'Any Formiguera durant la Festa Major

A les dotze, al Centre d'Art Maristany


  • Comparteix:

Imatge de l'exposició de Pere Formiguera

Imatge de l'exposició de Pere Formiguera

El Centre d'Art Maristany acull aquest dilluns l'acte de cloenda de l'Any Formiguera, dedicat al fotògraf Pere Formiguera. El tancament d'aquest any forma part de la Festa Major i començarà al punt del migdia.

L'acte arrencarà amb l'estrena del documental 'Pere Formiguera, retrobada amb amics' de Valentí Rourich. Després s'interpretarà la peça 'Suit Formiguera' de Mariano Zuzunaga. També hi haurà parlaments institucionals, que tancaran l'acte.

L'Any Formiguera va donar el tret de sortida el 10 de maig de l'any passat amb un emotiu acte d'homenatge al Teatre-Auditori, on es va recordat el llegat artístic, la trajectòria i els valors del fotògraf santcugatenc. Amb aquest mateix objectiu, Sant Cugat ha organitzat una quinzena d'activitats per posar en valor la seva figura i obra.

Una de les propostes és la mostra 'Pere Formiguera. Ars bibliographica', que acull el Centre d'Art Maristany, on aquest dilluns tanca l'Any Formiguera amb un acte de cloenda.

El fotògraf, escriptor, historiador, col·leccionista i comissari d'exposicions santcugatenc Pere Formiguera va morir el 2013, als 61 anys, a causa d'una malaltia. Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat 2010, Formiguera havia exposat a diversos museus d'arreu del món, com ara el Museum of Modern Art (MoMA) novaiorquès. Havia publicat 'HOP', una novel·la que mostra la vida d'un advocat de prestigi que perd la seva família i lluita per retrobar-se a si mateix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.