L'Escola de Música de Valldoreix es fa gran en alumnes i oferta


  • Comparteix:

L'Escola de Música de Valldoreix creix en alumnes i oferta. El curs vinent, el centre impartirà per primera vegada cursos per a nens de zero a tres anys a l'escola bressol del territori. De moment, l'Escola de Música de Valldoreix ha tancat aquest divendres amb un concert dels estudiants un curs marcat per les noves activitats com el cicle de concerts, que tindrà continuïtat la propera temporada.

Uns 230 alumnes estudien a l'Escola de Música de Valldoreix. Els joves músics han demostrat aquest divendres sobre l'escenari tot allò que han après durant el curs en un concert de cloenda.

El director de l'Escola de Música de Valldoreix, Manel Cerdà, ha valorat la bona resposta a les noves activitats i propostes d'aquest curs. És un exemple, ha dit Cerdà, que l'escola creix en alumnes i en oferta.

Manel Cerdà

Creixem en alumnes, però sobretot creixem en oferta. Tant pedagògica i acadèmica, com lúdica com avui.


A més de música, activitats infantils, 'soundpainting', un sopar i un ball a càrrec de The Rigodonians han donat forma a aquest fi de curs que s'ha emmarcat en el Dia Internacional de la Música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.