La FMA estrena espai als Jardins de la Penya Regalèssia

Dissidència Sònica reivindica la cultura al carrer en el pregó


  • Comparteix:

El pregó ha anat a càrrec de Dissidència Sònica

El pregó ha anat a càrrec de Dissidència Sònica

Dissidència Sònica critica l'Ajuntament per no fer una aposta contundent per la cultura, especialment la música, al carrer per complaure així els veïns que es queixen del soroll. En el pregó de Festa Major Alternativa (FMA), que ha estrenat ubicació als Jardins de la Penya Regalèssia, el sindicat musical de Collserola ha acusat el consistori de no posar a disposició de les entitats espais culturals.



Dissidència Sònica critica que els veïns es queixin de les activitats que es poden dur a terme al carrer i insta les institucions a fer pedagogia per millorar aquest clima de convivència. El membre del sindicat musical, Pol Barbé, ha reivindicat, a més, que hi hagi més espais culturals a la ciutat.

Pol Barbé

Potser manca per part de les institucions una mica de pedagogia per als veïns del centre que s'han de suportar activitats, coses culturals, concerts... A més, lamentem la manca històrica d'espais culturals.


La Festa Major Alternativa ha estrenat espai amb un sopar popular a la mateixa plaça al qual s'ha acostat el públic més fidel a aquesta trobada, però també persones, sobretot infants, que no acostumen a passar-s'hi. Tot i la satisfacció per la resposta del públic, l'organització critica com es va imposar l'espai, tal com ha explicat la portaveu de l'Assemblea de la FMA, Cecília Aranda.

Cecília Aranda

Teníem certa por al principi perquè és una plaça força desconeguda, però en ser tan oberta acosta més públic. No estem contents sobre com se'ns ha imposat aquest espai.


El primer dia d'aquesta iniciativa ha tingut l'animació dels grups musicals Intershow, Crim i Blackup Sound.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.