Les biblioteques proposen exposicions, teatre i poesia durant el juliol


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle 'Cafè de la Granota' / Foto: Meaculpa-teatre.cat

Un moment de l'espectacle 'Cafè de la Granota' / Foto: Meaculpa-teatre.cat

Les biblioteques de Sant Cugat obren aquest juliol i ho fan carregades d'activitats. Exposicions, obres teatrals i recitals de poesia són les propostes de les quals es podran gaudir durant tot el mes.

Dilluns de la setmana vinent, començarà la programació amb el cicle 'Vespre al pati', que proposa l'obra 'Des del barranc del Cint: Ovidi Montllor en primera persona' de Jordi Lara amb el santcugatenc Jordi Bosch i amb música d'Izan Rubio. La Biblioteca Central Gabriel Ferrater acollirà aquesta iniciativa a partir de les vuit del vespre.

També dilluns s'obrirà al públic l'exposició l''Aparador: a l'estiu llegim a tota vela!', que estarà oberta a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona fins el 28 de setembre. El mateix espai acollirà dimecres vinent la proposta 'Nit de paraules', amb Sandra Rossi, a partir de dos quarts de vuit del vespre.

Del 10 al 31 de juliol la Biblioteca Central exposarà la mostra 'Adrià Gual, l'escenògraf de la modernitat'. La producció és de l'Institut del Teatre i es podrà veure a Sant Cugat gràcies a la cessió de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

El dilluns 20 de juliol, a partir de les vuit del vespre, torna el cicle 'Vespre al pati' amb el 'Darrer dia del Cafè de la Granota', una obra basada en el 'Cafè de la Granota' de Jesús Moncada. L'espectacle teatral anirà a càrrec de la companyia Mea Culpa i es farà a la Biblioteca Central.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.