Carmela Fortuny: 'Ha estat la Festa Major més participada i més variada'


  • Comparteix:

La més participada, la més variada i la més ben organitzada. Aquesta és la valoració que fa l'equip de govern de la Festa Major que s'ha acabat aquest dilluns després de quatre dies de celebració. La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha destacat també la implicació de les entitats i la qualitat de les actuacions i les activitats que han omplert els carrers de la ciutat.

Els responsables de l'àrea de Cultura han destacat el valor d'aquesta participació, que Fortuny ha qualificat d'inclusiva ja que, assegura, grans i petits han compartit espais i propostes.

Entre les novetats, Fortuny ha destacat la ubicació de les activitats infantils a la zona del Parc Central, que considera que ha estat 'un gran encert'. El paper que han jugat les entitats ha estat, segons Fortuny, un altre dels èxits d'aquesta celebració. De l'associacionisme, la responsable de Cultura n'ha subratllat el compromís i la qualitat de les seves propostes.

Carmela Fortuny

Les entitats tenen una gran capacitat de transversalitat i organització. Vull destacar això i el gran nivell de les actuacions que han organitzat aquestes associacions.


La combinació de les propostes ja tradicionals amb les novetats d'enguany és, segons l'organització, un altre element que ha ajudat a fer sortir la gent al carrer i evitar 'la temptació' de marxar de Sant Cugat. Tot això ha fet que, com ha dit el cap de Cultura de l'Ajuntament, Jordi González, al centre no hi hagi quedat 'ni un carrer ni una plaça sense activitat'.

Jordi González

És la Festa Major que més gent hi ha hagut al carrer. Del CAP Sant Cugat al Teatre-Auditori i de la plaça del Coll a l'estació, a tots els carrers i places hi passava alguna cosa en algun moment.


Aquestes han estat les primeres impressions dels responsables municipals, que asseguren que en els propers dies podran aprofundir en l'anàlisi i fer 'autocrítica', ha dit Fortuny.

La tinenta d'alcalde ha explicat que en els diferents incidents registrats la rapidesa en la resposta ha evitat mals majors. En aquest sentit, ha destacat la reacció de l'empresa responsable i dels serveis municipals en les lesions registrades en una atracció de la fira i en el petit incendi d'un xiprer de la plaça d'Octavià amb la festa de foc dels Diables. En aquest darrer cas, el consistori assegura que no s'han plantejat el canvi d'ubicació de l'activitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.