Ride For A Fall guanya el primer concurs musical Boca Grossa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels Greeners / Foto: Facebook Greeners

Imatge d'arxiu dels Greeners / Foto: Facebook Greeners

La banda de Terrassa Ride For A Fall s'ha proclamat aquest dissabte guanyadora del concurs musical Boca Grossa. El segon premi del jurat ha estat per als santcugatencs Wazowsky, mentre que els també locals Greeners s'han endut la tercera posició per votació popular. La intenció dels impulsors del certamen,The Wall Records i la Sala Stage Teatre, és donar continuïtat a aquesta cita musical.

El Boca Grossa va néixer amb la intenció d'oferir un concurs de bandes emergents del Vallès, així com un festival més transgressor. A aquest 1r Boca Grossa es van presentar una trentena de grups i l'organització en va seleccionar 20, que han competit en quatre eliminatòries. Fins a la final d'aquest dissabte han arribat vuit, set de les quals han competit en actuacions de 15 minuts després de la baixa de Ghost Trip.

El resultat final ha proclamat guanyadors els Ride For A Fall. El jurat ha tingut en compte la qualitat de la barreja sorprenent de metal, rock i ritmes dembow dels Ride For A Fall. Tot i així, el jurat també ha valorat la tècnica i el so en directe dels Wazowsky per aconseguir la segona posició. La votació popular ha donat el tercer premi als santcugatencs Greeners, un grup jove i, segons l'organització, amb un gran recorregut per endavant.

Tot plegat, fa que els impulsors del concurs pensin ja en una segona edició, com ha avançat a Cugat.cat un dels responsables de The Wall Records i organitzador del concurs, Manel Barnils.

Manel Barnils

Per part nostra tenim moltes ganes. Hem de buscar els errors, intentar-ho explicar més per arribar a més gent. Tenim una proposta interessant a un preu econòmic.


Després de guanyar el 1r Boca Grossa, Ride For A Fall podrà gravar una maqueta amb The Wall Records. El premi per al segon classificat és la gravació d'un 'single'. Tots els premiats també han guanyat hores d'assaig i la participació a la festa de presentació de la nova edició del concurs, que tindrà lloc a la sala Apolo de Barcelona. A més, l'organització treballa perquè els premiats puguin participar a diferents festivals.

La final del Boca Grossa ha aplegat més d'un centenar de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.