El Sant Cugat Fantàstic arriba divendres amb vocació internacional i preus populars


  • Comparteix:

Els organitzadors Joan Ramon Armadàs i Marc Carreté, segon i tercer per l'esquerra, amb els col·laboradors del projecte

Els organitzadors Joan Ramon Armadàs i Marc Carreté, segon i tercer per l'esquerra, amb els col·laboradors del projecte

El festival de cinema fantàstic i de terror Sant Cugat Fantàstic ofereix entrades i abonaments a preus populars per assisitir a les projeccions del certamen. Les entrades costaran quatre euros als adults i tres, als menors de 29 anys. També es posaran a la venda abonaments de tot un dia a vuit euros i abonaments de tot el festival, a 20. El festival lloc té lloc entre aquest divendres i diumenge als Cinesa Sant Cugat, on es poden comprar les entrades i els abonaments a partir d'aquest dimecres.

Pel·lícules, curts i premis
La programació començarà divendres a les quatre de la tarda i s'allargarà fins diumenge a la nit amb més d'una vintena de pel·lícules i curts. Entre els films destacats, hi ha 'Time Lapse', de Bradley King, que es projectarà divendres a les onze de la nit. Altres llargmetratges que sobresurten a la programació són 'Lost After Dark', un film de terror que homenatja els 'slashers' adolescents dels 80 (dissabte, a tres quarts de vuit), i 'L'altra frontera', una distòpia de protagonitzada per Ariadna Gil (diumenge, a les sis aproximadament, en el marc d'una marató de produccions catalanes). El tancament del festival serà amb 'The World of Kanako', diumenge a les deu de la nit. La majoria dels films estaran precedits per curts fantàstics i de terror.

Diumenge, es lliuraran els premis al millor film i al millor curtmetratge, tant aquells concedits pel públic com pel jurat. Jordi San Agustín, Eugenio Prieto i Richard Stanley, conegut per ser director de 'Hardware' i guionista de 'L'illa del doctor Moreu', formen el jurat.

Consulta tota la programació:
Divendres
Dissabte
Diumenge

Propostes paral·leles a la gran pantalla
El Sant Cugat Fantàstic oferirà activitats al marge de les projeccions. En aquest ventall, hi apareix una Zercavila Zombie, dissabte a les nou del vespre, per la qual professionals d'efectes especials oferiran maquillatge gratuït. Una altra proposta destacada serà diumenge, a les sis de la tarda, amb l'arribada d'un DeLorean, el cotxe de la trilogia de 'Back to the future'. El festival també aplega xerrades i sopars a la fresca dissabte i diumenge amb música de pel·lícules.

El Sant Cugat Fantàstic és possible gràcies al patrocini d'Estrella Damm i al suport de l’Ajuntament i de Hewlett Packard. Cugat.cat és mitjà col·laborador de la iniciativa.

Un dels directors del festival, Marc Carreté, subratlla la vocació internacional del projecte.

Marc Carreté

Aquesta primera edició neix amb una oferta molt potent. Tenim el bo i millor del cinema fantàstic independent.


Vols anar al festival amb abonaments gratuïts?
Cugat.cat sorteja abonaments per assistir al Sant Cugat Fantàstic. Per entrar al sorteig, cal respondre una pregunta sobre la iniciativa: 'Quina pel·lícula es projectarà per estrenar el festival?' abans de dijous.

Entre els usuaris que encertin la resposta, se sortejaran:

- Un abonament per a dues persones per a divendres, dissabte i diumenge
- Un abonament per a dues persones per a divendres
- Un abonament per a dues persones per a dissabte
- Un abonament per a dues persones per a diumenge



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.