Els cinemes santcugatencs estrenen la nova entrega de 'Terminator'


  • Comparteix:

Cartell de la nova de 'Terminator' / Foto: Terminatorgenesis.com

Cartell de la nova de 'Terminator' / Foto: Terminatorgenesis.com

'Terminator Génesis', el nou film de la saga del robot futurista, és la gran estrena d'aquest cap de setmana a les sales santcugatenques. Arnold Schwarzenegger torna a interpretar un dels papers que el va portar a la fama en una estrena que Yelmo ha avançat a aquest dijous amb una marató amb la projecció de la primera 'Terminator' i aquesta darrera. Cinesa estrenarà el film aquest divendres. D'altra banda, Yelmo també estrena aquest dijous 'Magic Mikel XXL'

'Terminator Génesis'
La pel·lícula comença quan el líder de la resistència humana en un món dominat per les màquines, Jack Connor, envia al passat un soldat per protegir la seva mare davant l'amenaça d'un robot que té la missió de matar-la. Després de diverses entregues i viatges en el temps, 'Terminator Génesis' explica un nou viatge en el temps per garantir l'existència, en un futur, de la ressistència humana davant les màquines.



'Magic Mike XXL'
La pel·lícula és la segona part de la història de Mike, un home que opta per treballar d'stripper per sortir d'una situació complicada. Ara, un cop retirat, té l'opció de tornar als escenaris per darrera vegada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.