'Xècspir' repassa en clau d'humor escenes i personatges del dramaturg anglès


  • Comparteix:

El muntatge teatral 'Xècspir', la tercera representació de l'11a edició de les Lectures a la Fresca, ha omplert de públic la plaça de Magí Bartralot. L'obra, dirigida per Dolors Vilarasau, és un repàs de personatges i escenes del dramaturg anglès William Shakespeare, que ha tingut l'objectiu de divertir els assistents.

Vilarasau ha destacat que Shakespeare era, sobretot, 'un home de teatre' que podia escriure qualsevol gènere. Amb 'Xècspir', escrit per Vilarasau i Ignasi Roda, es vol demostrar que el dramaturg anglès pot ser 'molt divertit'.

Dolors Vilarasau

Shakespeare era un home de teatre i ho podia fer tot. De fet, pot ser molt divertit. Amb aquesta selecció de personatges i escenes volem que la gent es diverteixi.


Sobre l'escenari han actuat Gisela Figueres, Ricard Mariné, Xavier Tor, Carme González, Martina Vilarasau, Sergi Aguilera i Roser Casamitjana, acompanyats per la música de La Xaranga.

Vilarasau, que també és la directora del cicle Lectures a la Fresca, ha destacat la bona acollida que està tenint aquesta 11a edició.

Dolors Vilarasau

En realitat són lectures, un gènere que podria ser minoritari. Estem molt contents que tingui aquest beneplàcit del públic.


Dijous de la setmana que ve es representarà, als Jardins del Monestir, l'última peça del cicle, 'Macbeth', que torna a tenir a la direcció Dolors Vilarasau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.