Esports, dinar popular i música, al segon dia de Festa Major a la Floresta


  • Comparteix:

Detall del cartell / Foto: El Senglar Cultural

Detall del cartell / Foto: El Senglar Cultural

El segon dia de Festa Major de la Floresta proposa una jornada esportiva 'bandarra' i un dinar popular al parc del Centre Social i Sanitari. Un concurs de graffitis amb l'actuació de Dani Pulmón i la Cursa de la Floresta completen el programa.

La festa continua a dos quarts de deu del matí, a les pistes poliesportives, amb la segona edició de les Olimpíades Bandarres, que proposarà a les colles proves inversemblants, com la torre de caixes de begudes. A les dues del migdia, el parc del Centre Social i Sanitari acollirà un dinar popular i, a dos quarts de cinc, tindrà lloc el concurs de graffitis, amb l'actuació musical de Dani Pulmón.

A dos quarts de set, comença la 32a edició de la Cursa de la Floresta, tot un clàssic. I a les deu de la nit, serà torn per a la música de Mistika i Raül Pulido a la plaça de Josep Playà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.