La Casa de Cultura tornarà passat l'estiu amb un nou programa d'activitats


  • Comparteix:

Exterior de la Casa de Cultura

Exterior de la Casa de Cultura

La Casa de Cultura obrirà les inscripcions per a les activitats del darrer trimestre de l'any el 7 de setembre on proposa un ventall de cursos i tallers de l'àmbit del coneixement, l'expressió, tecnologies i benestar, entre d'altres. Les reserves de places es podran fer del 7 al 18 de setembre de les deu del matí a les dues del migdia i de les cinc a dos quarts de vuit de la tarda.

Interpretar obres d'art, aprendre llengües, iniciacióa la fotografia són alguns dels cursos que es podran seguir en l'àrea de coneixement. Anglès, italià, alemany, francès i japonès són els idiomes que es treballaran en les sessions que es duran a terme d'octubre a desembre.

Pel que fa a l'expressió, les propostes són iniciació i continuació a la fotografia.

En l'àrea de recursos s'engloben les propostes de patchwork, ganxet, costura i altres activitats relacionades amb el treball manual de teixits.

Les propostes tecnològiques tenen a veure amb cursos i tallers d'informàtica, ofimàtica i propostes concretes per aprendre a utilitzar dispositius electrònics com per exemple les tauletes. En aquest apartat també s'ofereixen activitats dedicades a aplicacions i programes concrets.

Pel que fa a benestar i creixement personal, es podran fer sesions relaxació, d'intel·ligència emocional i pilates, així com aprendre a fer massatges a nadons.

El reaprofitament i el manteniment bàsic de la llar són els temes que es tractaran en l'àmbit de sostenibilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.