Pantaleó treurà el seu primer disc el 2 d'octubre


  • Comparteix:

Gerard de Pablo, en una imatge promocional de la banda / Foto: Joana Arribas

Gerard de Pablo, en una imatge promocional de la banda / Foto: Joana Arribas

Pantaleó, format pels santcugatencs Gerard de Pablo i Oriol Corroto, publicarà el seu primer disc 'Reina Victòria' el 2 d'octubre. La banda, que va enregistrar el treball a la Bucbonera Records, va fitxar per la discogràfica Música Global i ja ha tret un avançament amb l'EP 'Moustaki'.

El grup de pop psicodèlic inicia el compte enrere per a la presentació del seu disc debut, després de guanyar el Premi Joventut a la passada edició del Sona 9. Fitxats per la discogràfica Música Global, la formació ha fet una sèrie de concerts que l'ha portat per l'(a)phònica de Banyoles i la Festa Major de Terrassa.

De moment, el grup s'ha donat a conèixer amb un EP que conté les cançons 'Moustaki', 'Coherent' i 'Verge'. Aquest últim tema és una adaptació d'un poema de Marc Romera que la banda va fer per al concurs Sona9. Les lletres, signades pel cantant i líder Gerard de Pablo, tenen una important càrrega autobiogràfica. De fet, el nom de Pantaleó prové d'un personatge del poble de Sant Cugat. Poesia i cançons preciosistes es donen la mà en el que els crítics denominen una demostració de 'pop lluminós'.

Pantaleó són Gerard de Pablo, a la veu i la guitarra rítmica; Oriol Corroto, amb la guitarra elèctrica; Santi Ciurans, a la bateria; Txus Costalago, als teclats; i Jordi Masana, al baix.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.