El Monestir més tenebrós, amb les visites guiades de 'Llegendes nocturnes'


  • Comparteix:

El cicle 'Nits a Sant Cugat' proposa aquest estiu l'activitat 'Llegendes nocturnes al Monestir'. El 22 d'agost i el 5 de setembre, a partir de les deu de la nit i per un preu de 15 euros, es podrà gaudir d'una visita guiada per al Monestir per conèixer les històries viscudes entre les seves parets, envoltats per la intimitat i misteri que proporciona la nocturnitat.

El Monestir de Sant Cugat és una antiga abadia benedictina que va començar a construir-se al segle IX i amb data de finalització del segle XIV. La proposta que organitza el Museu del Monestir és una visita guiada per a totes les edats que descobreix la part més fosca de la mà de llegendes com el túnel subterrani que connecta amb Cerdanyola o el cos enterrat de Cugat a l'antiga basílica. La història de l'Abat Odó, que va portar els monjos al Monestir després que fos destruït pels sarraïns, és una altra de les populars rondalles, tal com explica l'educadora del Museu, Ona Costas.

Ona Costas

Els monjos van amagar sota una llosa de l'església una hòstia sagrada embolcallada de teles. Anys després les teles estaven tacades de sang.


Per aquesta activitat és necessari inscriure's a l'Oficina de Turisme de Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.