L'exposició 156 anys de colors destinarà els beneficis a la recerca contra el càncer


  • Comparteix:

Detall d'una de les obres / Foto: Família Pellicer

Detall d'una de les obres / Foto: Família Pellicer

Tres generacions de la família Pellicer s'uneixen en l'exposició pictòrica '156 anys de colors', que destinarà els seus beneficis a la recerca per combatre el càncer de cervell infantil.L'Hospital Sant Joan de Deu ha iniciat un projecte d'investigació per trobar tractament del Glioma Difús de Tronc, un càncer de moment incurable. La mostra s'obrirà el 4 de setembre.

Miquel Pellicer, Susanna Pellicer i Xènia Monells Pellicer inaguren l'exposició a l'estudi 34 de Sant Cugat. '154 anys de color', són la suma de l'edat dels tres artistes i comptarà amb 120 originals molt personals. Miquel presentarà un recull de la seva obra digital, Susanna -tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania-, exposarà composicions colorides, i Xènia explorarà mescles poc habituals.

Pellicer ha destacat la implicació familiar en aquesta exposició.

Miquel Pellicer

Cada número és un estil diferent. El primer és el meu, el segon el de la Susanna i el tercer el de la meva néta. 156 cada número és més o menys un estil diferent.


Els artistes repten tots els santcugatencs a pintar un mandala gegant que se sortejarà entre tots els participants el 6 de novembre, dia de la cloenda.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.