Últims dies per veure la XIX Biennal d'Art Contemporani Català a Tarragona


  • Comparteix:

Detall de la mostra a Tarragona / Foto: Facebook Biennal

Detall de la mostra a Tarragona / Foto: Facebook Biennal

Fins al 30 d'agost es pot visitar, al Tinglado 4 del Moll de Costa de Tarragona, l'exposició amb l'obra de vuit joves creadors catalans, en el marc de la XIX Biennal d'Art Contemporani Català, impulsada pel director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals. La mostra es va inaugurar l'abril del 2014 a Sant Cugat, i des de llavors s'ha pogut veure a Lleida, Olesa de Montserrat, Reus i Mollet del Vallès. Amb motiu de l'última parada de l'exposició, Canals ha reivindicat el suport que necessiten els artistes i assegura que als joves 'els fa falta col·leccionisme, i que les empreses i institucions hi apostin més fort'.

A la convocatòria d'aquesta dinovena biennal s'hi van presentar 68 artistes, d'entre els quals se'n van seleccionar vuit: Albert Arribas i Forcada, barceloní establert a Blanes (Selva); Carles Azcón i Jutglà, nascut a Canberra (Austràlia) i ara veí de Cardedeu (Vallès Oriental); Xiana Gómez i Díaz, gallega establerta a Barcelona; Sergio Mesa i Fernández, que neix i viu a Manresa; Míriam Rialp i Bonet, de Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà); Irene Solà i Sáez, vigatana que viu a Malla (Osona); Bernat Soler i Mañé, de Vilanova i la Geltrú, i Ruth Sòria i Vidal, que va néixer a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) i viu a Badalona (Barcelonès). A tots ells el jurat els va escollir per la seva 'qualitat i excel·lència'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.