El Sunset Festival porta a Torelló la cultura jamaicana amb segell santcugatenc


  • Comparteix:

Detall del cartel del festival / Font: Sunset Empordà Festival

Detall del cartel del festival / Font: Sunset Empordà Festival

El Sunset Empordà Festival, organitzat per artistes de Sant Cugat, recuperarà a Torelló l'esperit del mític U-Zona Reggae a partir d'aquest dijous i fins aquest dissabte. L'esdeveniment arriba a la seva tercera edició després que l'any passat no es pogués celebrar a Darnius, on estava programat. El cartell compta amb les actuacions dels músics locals DJ Rambla i Riki Undersounds. El preu l'entrada és de nou euros, dotze per als que hi vulguin acampar.

Un dels organitzadors i creadors de la trobada, Riki Undersounds, ha explicat que l'objectiu de l'edició d'enguany és ressuscitar l'esdeveniment a un lloc tan emblemàtic pel reggae a Catalunya com Torelló.

Riki Undersounds

Es tracta de la resurrecció del Sunset ja que l'any passat no vam poder fer el festival. Resorgim nosaltres i també l'U-Zona Reggae.


El festival, que busca 'promocionar la cultura jamaicana a casa nostra' sense ànim de lucre, compta amb noms com Soul Stereo, Don Camilo i Barbass Sound, entre altres. Pel que fa a les instal·lacions, la iniciativa disposa d'una zona d'acampada, una per infants i un espai cultural. A més, també hi haurà activitats esportives i un mercat d'artesania.

El Sunset Empordà Festival va començar a Portbou el 2011 de la mà de l'ONG sancugatenca Muskana i altres artistes de la ciutat, i l'any següent es va celebrar a Palamós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.