'Atrapa la bandera', 'Un dia perfecto' i 'Ricki' arriben als cinemes de la ciutat


  • Comparteix:

Cartell promocional del film 'Ricki'

Cartell promocional del film 'Ricki'

Les comèdies dramàtiques 'Un dia perfecto' i 'Ricki' s'estrenen aquest divendres al Cinesa Sant Cugat, les dues es podran veure en versió original o traduïdes, la primera al català i la segona al castellà. També s'estrena la pel·lícula d'animació 'Atrapa la bandera', que a la sessió de les quatre i cinc s'emetrà en 3D. Els tres films també es podran veure, en castellà, als cinemes Yelmo.

'Un dia perfecto' és la història d'un grup de cooperants de les Nacions Unides que al mig d'un conflicte bèl·lic ha d'aconseguir treure un cadàver d'un pou perquè està contaminant les aigües. La irracionalitat i els conflictes interns dels personatges, caracteritzats per Tim Robbins i Benicio del Toro entre d'altres, són el fil conductor de l'aventura.



'Ricki', protagonitzada per Meryl Streep, explica el retrobament entre una mare i la filla que havia abandonat de petita per seguir el somni de convertir-se en una famosa estrella de rock.



A 'Atrapa la bandera' Mike, un antic astronauta, viatjarà a la lluna per salvar la Terra d'un multimilionari que vol esborrar de la història l'expedició de l'Apolo XI. El seu objectiu malèfic és controlar un satèl·lit per començar a explotar una nova font d'energia, l'Heli 3.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.