'Anacleto: agente secreto', principal estrena de la cartellera santcugatenca


  • Comparteix:

Imanol Arias és el protagonista d''Anacleto: Agente Secreto' / Foto: Tràiler

Imanol Arias és el protagonista d''Anacleto: Agente Secreto' / Foto: Tràiler

La comèdia espanyola 'Anacleto: agente secreto' i 'Mientras seamos jóvenes' són les principals estrenes d'aquesta setmana als dos cinemes santcugatencs. A més, Cinesa projectarà el film 'Ático sin ascensor' i Yelmo, 'Transporter Legacy'.

'Anacleto: agente secreto' és la història de l'Adolf, un home de 30 anys que treballa com a guàrdia de seguretat, que està passant una mala època. La seva parella ha trencat amb ell i, a més, es converteix en l'objectiu d'un grup de delinqüents i descobreix que el seu pare té doble identitat: és l'Anacleto, un agent secret que va tancar a la presó al líder de la banda. A partir d'aquest moment, el seu objectiu és col·laborar amb el seu pare per sobreviure a la venjança dels pinxos i intentar recuperar la seva xicota.



Ben Stiller i Naomi Watts protagonitzen 'Mientras seamos jóvenes'. En Jamie i la Darby formen una jove parella d'esperit lliure que ajudarà un jove documentalista, en Josh (Stiller), i la seva dona Cornelia Srebnick (Watts) a alliberar-se dels seus prejudicis.



'Ático sin ascensor' explica la història d'una parella casada des des fa molt anys (Morgan Freeman i Diane Keaton) de Nova York que passaran un cap de setmana ple d'emocions quan es veuen obligats a vendre el seu estimat apartament de Brooklyn.



'Transporter Legacy' situa l'acció a França on Frank Martin (Ed Skrein) és conegut com 'Transporter', el millor conductor i mercenari que es pot comprar amb diners. Martin coneix una misteriosa dona, l'Anna (Loan Chabanol), que lidera un grup de criminals i que no s'aturarà fins que no acabi amb una banda russa de traficants humans. Anna sap que en Frank és el millor en la seva feina i, per assegurar-se la seva col·laboració, manté com a hostatge el seu pare (Ray Stevenson). Així doncs, pare i fill es veuran obligats a treballar amb ella per portar aquests criminals davant la justícia.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.